Kraxel PhotoStudio

Kraxel PhotoStudio
Idi is A regular swedish homsexual guy, shown naked for Kraxel PhotoStudio. I would be pleased if you made a comment or rate my pics. All pics in this blog are available and free for bloggers and users. Kraxel PhotoStudio would be deeply grateful to all help to promote this photoblog. Please feel free to download, reblog and share any of the pics in this blog.

Thursday, April 22, 2021

Idi poserar i en mankini

Jag och min vän Bernhardt, en bekant och stundom hjälper mig med det datatekniska här i Kraxel Fotostudio, satt försjunkna i en diskussion här i studioskenet, om en bild av det här slaget skulle bli stoppad på en social plattform på internet. Vi kom fram till att vi hade delade meningar om just det. Men som meddelande till besökare och läsare här på Kraxel Fotostudios blogg vill JAG bara sända en önskan om att NI delar vidare den här bilden (eller vilka bilder ni vill) på andra sajter. Jag anser att Idi är välklädd...och JAG tror till och med att den här bilden skulle kunna bli godkänd på Facebook. Kraxel Fotostudio ser gärna mer besökare och att bloggen får lite uppmärksamhet....varför inte på Facebook?

Utvikt bögkille från Riksgränsen

När jag tog den här bilden på Riksgränsenskillen Idi, var det meningen att jag skulle fotografera hans nya tatuering. Men eftersom han satt så fint där i studioskenet zoomade jag bak lite och fick med lite mer än bara tatueringen. Jag har alltid hävdat att Idi ser som bäst ut på foto när han är naken och den här bilden bevisar väl det.

Idi - Utvikt naken i Kraxel Fotostudio (Modifierad arkivbild)

Den här bilden tog jag för några år sedan, då Idi hade semester från sitt arbete vid sporthotellet i Riksgränsen och var på besök här i Stockholm. Idi låg utvikt naken på en madrass på studiogolvet och lät mig fotografera så mycket jag ville, trots att han nog är medveten om att jag gärna lägger ut bilderna på Kraxel Fotostudios blogg.