Kraxel PhotoStudio

Kraxel PhotoStudio
Idi is A regular swedish homsexual guy, shown naked for Kraxel PhotoStudio. I would be pleased if you made a comment or rate my pics. All pics in this blog are available and free for bloggers and users. Kraxel PhotoStudio would be deeply grateful to all help to promote this photoblog. Please feel free to download, reblog and share any of the pics in this blog.

Saturday, January 30, 2021

Homokillen Idi i Riksgränsen (Arkivbild)

Idi runkar upp sin kuk framför kameran medan jag fotograferar. Jag lyckas fånga en del sköna bilder på Idi. Det vore en ynnest att se dessa bilder på andra web-platser och i sociala forums. Det är mitt personliga OCH Kraxel Fotostudios önskan att bilderna delas vidare och sprids på nätet, så jag ber Er läsare och följare att bistå oss i denna önskan.

Idi showar efter jobbet (Arkivbilder)

Det här är Idi. Han är egentligen en helt vanlig bögkille, anställd som fastighetsskötare vid sporthotellet i RIKSGRÄNSEN. Följande bildserie har jag tagit hemma hos Idi i hans bostad i Riksgränsen där jag var gäst för något år sedan.
Jag lekte runt lite med min kamera då Idi kom hem från jobbet. Efter att Idi gjort ett snabbt klädbyte hamnade vi i hans kök. Det började med att vi mest flamsade runt och skojade, MEN det tog inte länge förrän jag lyckats övertala Idi till att skala av sig kläderna framför min kamera, och efter den önskan från mig hamnade också Idi's plagg i en hög på golvet, medan jag gillande fotograferade. Här hade jag ju en strippande bög framför mig, och Jag vet ju ändå vad folk vill se!
Efter att Idi hamnat sittande på golvet nedanför spisen började han leka och massera sin bultande erektion. Kuken stod rakt upp och bultade mellan hans ben. Det tog inte länge innan hans solo-lek övergick i stön och han sprutade sin sats över mattan....alltmedan jag fotograferade och njöt av sceneriet. Idi verkade också njuta av situationen.

Kirunakillen Pelle visar Ståkuken

Pelle Westlund iförd ett av mina specialtillverkade linnen. Några underbyxor bjöd jag inte på. Vad skulle han med de till? Det är ju ändå en kåt bög med hård kuk folk vill se...

Homokillen Idi (Arkivbild)

Jag tror att Idi är den kåtaste bögen jag haft framför min kameran. Han arbetar som fastighetsskötare vid fjällhotellet i Riksgränsen...när han inte särar på benen för Kraxel Fotostudio och gör mitt arbete både trevligt och lätt, vill säga. Fotot är taget med en Canon EOS 400D utan blixt.