Kraxel PhotoStudio

Kraxel PhotoStudio
Idi is A regular swedish homsexual guy, shown naked for Kraxel PhotoStudio. I would be pleased if you made a comment or rate my pics. All pics in this blog are available and free for bloggers and users. Kraxel PhotoStudio would be deeply grateful to all help to promote this photoblog. Please feel free to download, reblog and share any of the pics in this blog.

Friday, March 5, 2021

Idi i ett Intimt nakeutvik (Ur Kraxel Fotostudios arkiv)

Idi arbetar som fastighetsskötare vid sporthotellet i Riksgränsen...när han inte låter kläderna falla till golvet för Kraxel Fotostudio. Detta är en favoritbild på Idi ur fotostudions arkiv.
Jag har egentligen aldrig frågat Idi om han tycker att det är okej att jag lägger ut bilder på honom här på Kraxel Fotostudios blogg. Jag gör det inte för att såra eller skada Idi, men kanske lite för att retas...och för att jag tycker att andra ska få häpnas, njuta, chockeras och kanske beundra utviksbilderna. Varför ska jag förvägra människor att njuta av bilderna när jag själv njutit av att ta dem? Dessutom; det inte Idi vet mår ju inte han dåligt av.

Idi visar bögstjärten

En skön homostjärt, kåt och inbjudande. Idi från Riksgränsen visade upp ett av sina mest åtråvärda attribut, och vi är nog några som fortfarande kan drömma oss tillbaka till då vi fick vänslas på ett närmare plan med den här röven.

Idi poserar naken på sängen (Arkivbild)

Riksgränsenkillen Idi utvikt naken för Kraxel Fotostudios blogg.